Şadi Turgutlu Ortaokulu

Acarlar mah. Canseven sk. No10 Turgutlu / MANİSA
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Başarılar
2019-2020 Küçük Erkekler Voleybol Bursa´da yapılan Türkiye Yarı Final Birinciliği 2021-2022 Küçük Erkekler Voleybol Türkiye Bölge birinciliği,Manisa İl birinciliği
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Öğrenciler kendi imkanlarıyla
Adrese dayalı kayıt yapıldığı için,servis yoktur.
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi ve Turgutlu eski garaj yanındadır.
İlçe Merkezinde,ilçe otagarına 2km.Manisa otogarına 34 km.
2021-2022 öğretim yılında 136
Sportif Etkinlikler
Kız ve Erkek Voleybol çalışmaları, Şehitlik ve Huzur evi ziyaretleri,Sinema etkinlikleri,izcilik ve gezi etkinlikleri