MANEP 2023 Projelerinin içinde yer alan "Manisa Her Yerde Okuyor" Projesi öğrencilerimizin eğitimlerine bir süre evlerinden devam edecek olmaları nedeniyle, "MANİSA EVDE OKUYOR" olarak güncellenmiştir. Bu kapsamda farkındalık oluşturmak için bu akşam 21.00'de Tüm ve Veli, öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Çocuklarımızın sağlığını her zaman korumak , bulaşıcı hastalıklar ve virüs salgınlarına     karşı önlem almak  amacıyla  ve ortak kullanım alanlardaki hijyeni en üst düzeyde yaşatmak   için okulumuzda Genel İlaçlama ve Dezenfekte yapılmıştır. 10 litre su içine  1 litre Hipoklorit esaslı dezenfektan koyarak solüsyon hazırlayıp, püskürtme yöntemi ile tüm sınıflarımız, koridorlar, wc, lavabo ve odalar dezenfekte edilmiştir.

Okulumuz öğrencileri tarafından Mesleki rehberlik faaliyetleri kapsamında 11 Mart 2020 Salı günü İlimiz de yer alan bazı liselere ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Turgutlu İlçesindeki ortaokullar arasında düzenlenen  "GÜZEL NAAT OKUMA "yarışmasında Şadi Turgutlu Ortaokulu öğrencisi 7-D sınıfından Eylül DİKMEN ikinci olmuştur.Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şadi Turgutlu Ortaokulu KIZ YILDIZ VOLEYBOL TAKIMI, Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda yapılan maçta Gazi Ortaokulunu 2-0 mağlup etmiştir.Kızlarımıza bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı 1.yarıyıl 2. Ortak sınavlar oturma planı belli olmuştur.

Manisa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen KodlaManisa projesi kapsamında 5.sınıf öğrencilerimizle birlikte Kodlama Evi ziyareti gerçekleştirdik.

ŞADİ TURGUTLU ORTA OKULU 1. DÖNEM 2. YAZILI SINAV PROGRAMI