MANİSA / TURGUTLU - Şadi Turgutlu Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Organize ettiği Voleybol Küçükler Grup müsabakalarında Okulumuz Erkek Voleybol takımı oynadığı son maçta Aydın temsilci Asımın Nesli İmam hatip ortaokulunu 2-0 lık skorla yenmeyi başardı.  Bu sonuçla bölge temsilcisi olarak yarı finallere kalmayı başardı. Yarı final maçları Konya'da yapılacak.

Mrt

Okulumuzda 4 Mart 2022 Cuma günü Eş Zamanlı Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Üst eğitim kurum tanıtımları kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz ile Turgutlu Anadolu Lisesine gezi düzenlenmiştir. Gezide öğrencilerimize Turgutlu Anadolu Lisesi hakkında bilgi verilmiştir.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Not Ortalamasına Göre Birinci Olan Öğrenciler

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 5-6-7 ve 8. sınıflar için beceri temelli test kitapları hazırlanmıştır. Öğrencilerimize dağıtılmak üzere okulumuza gönderilen bu kitaplar yarıyıl tatili öncesinde öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Ock

Yapılan deneme sınavında her sınıf seviyesinden ilk üç'e girerek başarı gösteren öğrencilerimize Tören ile başarı belgeleri takdim edildi.

Ara

Celal Bayar üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji fakültesi öğrencileri kodlama haftası etkinliği kapsamında Şadi Turgutlu Ortaokulu öğrencilerine kodlama ile ilgili bilgiler verdiler

Ara

Turgutlu lisesi müzik öğretmeni Esra Ataman ve 11. Sınıf öğrencisi Buse KARATAŞ okulumuzu ziyaretimize geldiler. Müzik öğretmenimiz Esra ATAMAN ziyaret esnasında 7 ve 8.sınıf öğrencilerimize konservatuar ve müzik öğretmenliği hakkında bilgiler verdi. Ayrıca kısa bir müzik etkinliği yaptık. Esra hanım ve öğrencisine bu ziyaret ve etkinlik için teşekkür ederiz.

Ara

Kariyer planlama ve meslek tanıtımı günleri kapsamında Turgutlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ okulumuzun son sınıf öğrencileri ile söyleşi yaptı

Ara

Okulumuz öğrencileri için Şehrim Benim Evim projesi kapsamında Manisa ilimizin tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlenmiştir.

Ara

Çanakkale Zaferi Gezici Müze Tır 07 Aralık 2021 Salı günü okulumuzu ziyare etti. Karargah, sıhhiye birliği, siper ve Osmanlı İmparatorluğu'nun yaşantısını yansıtan figürler, Çanakkale cephesinde kullanılan orijinal savaş malzemelerinden oluşan müze ve fotoğraflarla donatılan TIR, öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Kas

Okul Rehber öğretmenlerimiz Ali Muştu ve Evren Öztürk tarafından Türkiye bağımlılıkla Mücadele eğitimileri kapsamında 5 ve 6 sınıf öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam modülü eğitimi verilmiştir.

Ekm

Okul rehberlik servisinin düzenlemiş olduğu Üst eğitim kurum Gezileri kapsamında Halil Kale fen lisesine gezi düzenlenmiştir. öğrencilerimiz okul hakkında bilgilendirilmiştir.

Ekm

Okul içinde ve dışında arkadaşlarına ve çevresine örnek olacak erdemli davranışlarından dolayı Okulumuz 5A sınıfı öğrencileri Çağla YALÇIN, Elif HASIROĞLU ve Eslem AKUNCU ayın öğrencisi seçilmiştir. Okul müdürümuz Ahmet ŞAHİN tarafından öğrencilerimize teşekkür belgeleri verilmiştir.