May

Okulumuzun özel hedefleri arasında yer alan Üst Öğrenim Kurum Tanıtımları kapsamında Alaşehir, Salihli ve Manisa'da bulunan farklı okul türlerine öğrencilerimiz ile tanıtım gezisi gerçekleştirilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda geleneksel hale gelen iftar programını bu sene 8. sınıf öğrencilerimizle, öğretmenlerimiz ve deprem bölgesinden gelen öğrenci ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Okulumuzda ÇEDES projesi, Değerler Çalışmaları kapsamında, öğrencilerimizin Milli ve Manevi değerlerine katkı sağlamak amacı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Sayın Gültekin AŞER tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri yapılmıştır. Kendisine vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, meslek hayatında başarılar dileriz.

18 Mart Çanakkale Zaferi, Şehitleri Anma günü etkinlikleri ve Çedes Projesi  kapsamında okulumuz öğrencileri ile Turgutlu Şehitliği'ni ziyaret ettik.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 102. yılı nedeniyle okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile etkinlik düzenlendi. Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülsüm BIKMAZ ve Ufuk ONUT tarafından kara tahta panomuza günün anlam ve önemine uygun olarak çizim yapıldı.

14 Mart Salı günü ğrencilerimiz arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak için okulumuz yararına kermes düzenlendi. Kermeste emeği geçen Öğretmenlerimize , Okul Aile Birliğimize , Öğrencilerimize ve Velilerimize teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızın 102. yılını kutluyoruz. Okul panomuzu İstiklal Marşının kabulü ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif ERSOY'u yansıtan görsellerle süsledik.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılının başlayacağı 6 Şubat tarihi itibarıyla 5 milyon öğrenci için kademeli olarak hayata geçirecekleri ücretsiz yemek uygulamasına ilişkin hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi.

Okulumuz 7C sınıfı öğrencisi Ecrin CAN, okuma ile ilgili duygularını yansıtan "OKUMANIN ZENGİNLİĞİ" başlıklı bir şiir yazmıştır, Böyle güzel ve anlamlı bir şiir yazarak kitaplara ve okumaya olan sevgisini şiire döken Ecrin CAN'ı tebrik ediyoruz.

Eyl

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Kıbrıs Barış Harekatı gazileri Selman CANKANAT, İsmail YETKİN,  Muammer PURCU, Süleyman ÖZERCAN okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.

Vatan müdafaası için canını hiç düşünmeden siper eden tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz, Hayatta olanlara uzun ömürler vefat edenlere Allahtan rahmet diliyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftası dolayısıyla okulumuzda program gerçekleştirildi.

Birbirinden renkli anlara sahne olan programa Kaymakam Selami Kapankaya, ilçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve şube müdürleri, daire amirleri, mahalle muhtarları, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Haz

Türkiye genelinde yapılan karate müsabakalarında dereceye giren öğrencimiz İdil Öztoprak'ı başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuzda Sosyal/Sportif Etkinlikler kapsamında "Sınıflararası Yakan Top Turnuvası"nda birinci olan sınflar belli oldu. Buna göre 5.sınıflarda 5A, 6.sınıflarda 6B şubesi, 7 ve 8.sınıflarda ise 8C şubesi btebirinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinin de katılımı ile okul bahçemizde kutlandı.